sembelit

ade sesiapa thu x mcm nak atasi sembelit? sye mengandung 16 weeks..sembelit terukk

15 Balas

Sblum ni saya ada mslh juga. Tp lps tukar waktu mkn, saya mkn pkul 8 then after that mesti mkn buah n air lemon. Esok pgi sng je nk berhajat.

sye minum jus oren tiap hari 😂 ..alhamdulillah smpai skrg xdek msalah sembelit ..#19w

sy dh 15 mggu. alhmdulillah. xde plk.. sy lbh kn air masak je.. 1 hri 1 stgh btol bsar . huhuhu

Mkn buah betik je dgn pisang😁 InshaAllah sy slalu kerap sembelit mkn tu je sis

Banyakkan makan sayur2 hijau dan banyakkan minum air masak.. Vitamin C jugak membantu

Banyak kan makan makanan berserat. Sayur.buah2an. Air kena cukup

Shaklee -ostematrix sgt berkesan utk sembelit

Banyakkan minum air. Makan buah dan sayur

Banyakkan minum air. Makan buah dan sayur.

Makan buah betik dn tembikai