pengalaman awal pregnent

hai mommy semua.. nak tye, ade x sesiapa yg pengalaman sakit breast awal pregnent?? sye, setiap hari skit awal pregnent.. normal ke tu?

32 Balas

Saya boleh syak saya pregnant sbb sakit breast lah. Selalu kalau sakit breast ni, lepas 5,6 hari akan period. Tapi bila hari ke9 still tak period juga saya check upt. Alhamdulillah positive. Dekat dua bulan juga lah nak hilang betul sakit breast tu. 😅

Normal dear.. Sy dr awal tau pregnant pun sakit mcm nyilu je.. Sangkut bra sikit pun aduhhh.. Rasa nk marah dkt bra 😂 lagi marah bila suami suka mengusik main jemput2. Dy egt kita bgtau sakit tu main2 je kot.. 😅

Normal sis..sy dah dkt 14 week pun mc terasa..masa pregnant nie breast akan sensitive skit pa g bahagian puti*g.. Pandai kembang sndri n kna kain kdg pun [email protected] jap ja reda balik..

Sama la sy...9 week. Since detect preggy dah sakit. Ingat sakit nak period...hehehe. Nak mandi pun sakit bila sabun. Tapi Dr pesan bila mandi selalu urut2 breast kita.

normal sis..sy sminggu rse skit dua2 breast..smpai xblh tdo..smpai husbnd risau tkot ade skit lain..then skli cek..rupenye prgnent.. n now da msok 6week😊

Normal sis, sy dari awal pregnent sampai 29 minggu ni Masi sakit. nasip sekarang ada kurang2 dah Kadang sakit kadang tidak juga.

Sy awl preggie nipple menegang kaw2 mmg skt, geli terkena skit cm dah ouch hahaha. Yela semua tu sbb hormone

Normal sis...sya dlu sbelum dpt tahu pregnant 2nd baby..sakit breast...kdg smpai nk mndi kena air pn sakit...

Ya sis.. I pun. Now dh msuk 9 weeks masih sakit.. Skjp2 je..pastu hilang sakit tu..

saya pun sakit breast & cramp perut. dari 4 weeks. skrg dah 8 weeks. dah kurg sikit.