jantina anak mengikut kalendar kuno cina

assalammualaikum. sy nk bertanye, ade x sesiape pernah bersalin mengikut kalendar kuno cina? sy bukan nk menidakkan ketentuan Allah, kite mampu merancang. sb sy dah ade 2 org anak lelaki. menginginkan anak perempuan. sy tgk, klu bersalin bulan 3,anak lelaki. bulan 4,anak perempuan. sy bukan percaye 100%, cume bertanye shj. harap jangan kecam ye. sb sy tgk tarikh due date sy, jatuh bulan 3.

2 Balas

Kdng2 ade yg tepat.. tak tau kira dia cmne sbenarnye.. sy pulak dah 2 girl.. trigin sgt nak boy.. hehe