jantina anak mengikut kalendar kuno cina

assalammualaikum. sy nk bertanye, ade x sesiape pernah bersalin mengikut kalendar kuno cina? sy bukan nk menidakkan ketentuan Allah, kite mampu merancang. sb sy dah ade 2 org anak lelaki. menginginkan anak perempuan. sy tgk, klu bersalin bulan 3,anak lelaki. bulan 4,anak perempuan. sy bukan percaye 100%, cume bertanye shj. harap jangan kecam ye. sb sy tgk tarikh due date sy, jatuh bulan 3.

2 Balas

Kdng2 ade yg tepat.. tak tau kira dia cmne sbenarnye.. sy pulak dah 2 girl.. trigin sgt nak boy.. hehe

Xla, ank sy keluar lelaki, ikut kalendar tu perempuan..tu semua mengarut

5y ago

ye..mmg sy doa byk2. sampai kan sy tumpang kan doa yg ingin mengerjakan haji. sb mereka lebih dekat dgn kaabah.