Test kehamilan

Assalammualaikum semua..Saya nk mintak pandangan..kalau mcm ni positif atau negetif ye..sy test dengan yurin yang sama.. pregnant test jenis yang berbeza..no tu urutan test pack yang sy guna..hari pertama uzur y last 09/01..

Test kehamilan
8 Balas

sis,setahu saya tak boleh celup pakai air kencing y sama,ke sis letak bekas asing2?..yang test no 4 tu nampak mcm terlebih air kencing tu, sepatutnya just 3 titik je..esok try lagi,beli y farmasi punya n try pakai 1 upt je sis,..goodluck

4mo ago

dah test semula ka?

Selalu kene scam kalau guna upt ni. So nak selamat guna yg beli dkt watson or guardian je ad jgk yg murah tp berkualiti. But kalau guna upt ni and double line makin pekat after a week positive dh tuu

yg hijau tu trlebih air kencing.. prnh kena scam juga dgn upt tu.. try dip n tell sis..beli di watson

saya ada pengalaman mcm ni, masa test pagi2 ada satu line pudar. masa tghri satu line, cek upt positive

4mo ago

positive hamil ye sis..nak tunggu 2 minggu lagi ..tq❤️

sy xsuke pkai test strip hijau tu, kuat scam.. try bli upt lain..

macam mana awak? dah cek lagi tak upt? naik double line x?🥰

Guna Clear Blue ...

positif dah tu!!!