Hai nak tnya kalau mcm ni positif ka tak?

Sy pertama kali buat pregnant test ni.l,period last 24/10...

Hai nak tnya kalau mcm ni positif ka tak?
2 Balas

Alhamdulillah positif ni. boleh pegi klinik buat confirmation scan 2D. penting nak check kantung dalam rahim ke tak..

1y ago

swasta pun boleh. saya check kat klinik biasa je dulu. tak pegi kk pun. kalau result 1st klinik tak memuaskan boleh try pegi klinik lain. macam saya pegi 1st klinik tak dengar heartbeat, 2nd klinik clear je heartbeat baby. 💕

ini positif sis... klau guna cleae blue yg jual kat wtson lg npk brpa mggu kndngn sis

1y ago

ye ke..alhamdullilah,klw ikt kiraan app 6 minggu..tpi sy blm ada buat scan