pntang

Assalammualaikum semua..ni first baby n sye nak thu cara pantang ibu yg kne ceaser..boleh share sikit x pengalaman ibu² semua..

2 Balas

Kalau Cara saya.bila pakai Kain sarung,saya akan ketatkan bahagian prut.sbb ia memudahkan saya berjalan n bangun.kurang ckit rsa sakit kt prut.saya bykkn makan buah Oren. Saya makan syur n ayam tapi saya masak rebus n sup. Tiap Kali lepas Mandi,saya Akan lap Luka bersih2 n sapu ubat luka.anginkan biar Luka kering.saya xberurut.anak 2 tahun Bru saya berurut