Pampers Newborn

Assalammualaikum & Hi semua.. Nak tanya, dalam banyak2 pampers Newborn...Mana yg paling okay? #firstbaby

15 Balas

Wsalam , dryps ok. Cuma bby bru lhir sgt byk kgunaaan pmprs , diorg byk mbuang , tmbh kunng. So crilaa pmprs y bjt dlu. Atau lapik dlm pmpr nappy liner. Kalau bajt byk okla. Sy pun mula2 beli dryps dh hbs scptnya xsmpai smgu , so tpksa guna fitty dlu , lps ni bru cri dryprs blik

Saya guna huggies..beli yang murah2 je sebab baby banyak guna diapers..anak saya dulu 1bulan guna 60pcs 6pakets..baby banyak berak dan kencing

Mula sy pakai drypers. Habis bocor sesaja. Pastu baby kene ruam lampin. Pastu tukar huggies bru ok. Lembut pn lembut.

Better beli pack kecik dulu sbb belom tahu diaper mana yg sesuai. Kalau ok xde rashes, melecet dah boleh borong😊

Kwn2 bagi petpet..so sy teruskn je pkai petpet..murah n sntiase kering

Sy pakai yg ni..36pc bru 9.90..

5y ago

Betul yg ni mmg ok.. Murah pun murah.. Kalau area sis ade kedai qq baby shop, ni antara produk keluaran dia. Beli kat kedai dy direct lagi murah..

Waalaikumsalam. Dlu baby saya pkai pet pet

huggies ok..lembut..x bocor

Sy pakai petpet

sye gne drypers