Berat kandungan 28 weeks

Haii mommys ..jom share berat bby masa kandungan 28 weeks ..bby sy 1.235 kg ..😍 due date sy 1 oktober ..

26 Balas

Saya 28minggu hari tu berat baby 1.445 sekarang dh 29minggu tak tahu berapa, due date saya 4/10 tp di swasta 29/9

Berat baby saya 1.25 kg. Due saya 4/10, semoga urusan kita semua dipermudahkan 🥰

sy due 9.10 masa scan 30week baby berat 1.4kg..moga urusan kita dipermudahkan nti...aamiin..

28 W...g scan minggu LPs 1.5kg..mcm terbesar la pula..too doktor X de ckp apa2...due 13/10

Due saya 4/10 28 week ni tak tau lgi berat berpa sebab tu hri pi scan buln 6 tak smpai 28 week

1y ago

Saye tak scan lgi sist trimester 3 ni

Due saya 17/10, alhamdulillah tadi scan berat 1.3kg. Moga sihat anak anak kita semua 🥰

jom share pengalaman yg due dekat dgn bulan 10 https://chat.whatsapp.com/Idl3HkTnTc2ExtuQbTvx3q

1y ago

Bole ke invite sy

masa 28w berat bby sy 1.064kg jer... now nk masuk 32w dh.. hope bby sihat2 jer..due 8/10

sye besok scan ngn doc ckup 28w..x sabar nk tau bert bby berpa..hihi.. due date 9hb10

1y ago

sama kita punya due, goodluck

sy dlu brsalin 34 minggu bby berat 2.1kg..🥰 mg dpmudahkan segalanya amiin