GDM on insulin

Assalammualaikum semua. Sekarang saya pregnant 17week. Saya gdm on insulin. Cucuk insulin malam je sebelum tidur. Macam mana nak buat ya even dah in insulin pun reading pagi tetap tinggi. Paling rendah dapat pun reading pun 5.6. Saya dah cuba minum lemon, air limau, makan buah oren tetap sama. Saya makan nasi pun masa sarapan ja. Risau takut kena admit wad. Minta pendapat semua. Terima kasih.

2 Balas

Sis kena minum air masak byk yg air lemon tu betul2 sblm nk pose pkl10 mlm ke,air masak mmg penting sis,sy da 2x merah pg,pas minum lemon air masak mmg byk giler alhamdulilah baru ni bacaan pg dpt 5