Gdm On Insulin

Salam.. Hi... Mummy's... Ada x yg gdm on insulin mcm sy? Still kena mkn metformin ke cucuk insulin saja? Start cucuk insulin kandungan brapa weeks?

6 Balas

Sy on metformin 2 biji mlm n insulin 16unit mlm jg..sgkut gdm dri 16w..insulin starting 6 unit n tiap minggu btambah +2 unit..metformin awalnya sebiji..skrg maintain 2 biji

2y ago

Alhamdulillah xde tp result air gula sipi² pre diabetics

minum green tea insyallah bleh control sy pun gdm jugak mnum green tea je dpat kwal n gula tmbahan tue kne tolak ke tepi insyallah bleh control

3y ago

Ok x green tea utk baby?

25 weeks start cucuk insulin sblm tidur.. pagi 2 bijik dan petang 2 bijik ubat kencing manis.. 💪🌹

3y ago

sama la kita, bacaan sis camne sy bru 10w

sy insulin ptg n MLM ubat pun mkn jugak

Up to doktor dear

sis dh bsalin ke?

4y ago

Lepas cucuk tkawal la... Sblm tu Belas2 la jgk...