scan baby

assalammualaikum semua ... nak tnya .. kalau scan baby dekat kerajaan ..memang ade limit ke ?

4 Balas

No scan better ke swasta. Mcm sy buka buku pink 7 weeks. Tggu 5 bln bru first time scan Kat kk. So sy ke swasta sahaja untuk scan.

beter g swasta je, mcm klinik tmpt sy mmg xde provide scan sbb just klinik desa aje.. nak tau perkembangan baby kenela scan kt swasta

4y ago

same2

Sy scan d swasta. Sb gov xclear scan lps tu xsmstinya stp cek mreka scan

kerajaan xslalu scan..

4y ago

ye sis.. ok.. same2..