Hai Nak tanya, kalau scan dekat sonobee tu tepat x jantinanya?

Hai mommies, saya nak tanya kalau kita scan dekat sonobee tu tepat ke jantina baby ya? Sebab saya dari awal pregnant memang scan n buat detail scan jantina lelaki. Dekat kk pun doc scan lelaki. Tapi sy jadi risau plk sekarang ni takut kena scam. Barang sume dh beli baby boy punya.

2 Balas

sy pun selalu buat under sonobee. growth scan, NT scan, details semua under sonobee. so far baby tunjuk pistol, kalau kat kk pun sama. dah try pg klinik lain yg bukan under sonobee pun masih boy. insyaAllah tak scam. sbb baby mmg kangkang elok. biasa scam ni sbb baby kepit atau kedudukan dia mengelirukan juru scan.

1mo ago

Haa sama laa mmg kangkang X malu2 pun. . Hehe harapnya Baby X scam la. X sabar nk tnggu baby kluar nie.

kalau mmg masa scan tu baby dah terkangkang tunjuk tak kepit2, selalunya dah confirm gender tu.

1mo ago

So far mmg tiap kali scan dia terkangkang je show off. Tapi tula sbb bru2 ni tgk ada org post kata kena scam kitenya jdi risau plk. Haha