Ada Ke Patut?

Assalammualaikum salam sejahtera mommies semua, saya sedang mengandung anak ke 3 sudah 8 weeks 2 days. Untuk hamil anak pertama saya menunggu 8 tahun dgn 3 kali keguguran. Selepas anak pertama 2 tahun saya hamil lagi sekarang anak ke 2 sudah 5 tahun. Waktu usia kandungan 4 minggu lebih saya ke kk untuk buat buku pink memandangkan sejarah keguguran sebelum ini dan masalah gdm bagi 2 kehamilan dan usia yg agak banyak skrg ?. Tapi saya merasa sedih bila nurse di kk ckp tak payah buat buku awal2 nanti gugur buat penat je, patut ke seorg nurse cakap mcm tu. Saya mohon doa semua sahabat di sini mendoakan saya selamat hingga bersalin ye. ?.

10 Balas

Wow,mulut puaka juga nurse nie kadang2..tu la tngungjwap nurse bgtw apa2 yg prlu dkt mommy2 preggy nie..sptutnya dorang dah tau awal2 yg mommy2 preggy nie sensitif so prlu layan baik2..ptut sist complain tu...tpi xpala..kita doakan yg trbaik utk sist dan baby sist smoga sntiasa dlm keadaan sihat,insha Allah..smoga nurse tu brubah la..

bukan sis satu org ja, saya pun perna juga.. leps anak 1 sezer leps 1thun lebih lagi anak 2 ...bila buat buku pink macm² kena cakap tidak merancang lh.. klu terkoyak rahim baru tahu lh... Dan macm² lagi ayat yg kasarr hmmmm tahan ja hati

Waalaikumussalam. Allahuakbar. Dia tak peka mungkin dengan ayat dia. Saya ada je jumpa nurse pula yang suka bising. Then kakak saya pula pelik kenapa perangai mereka macam tu since dia baru bersalin dan refer check up dengan nurse yang sama.

selalu nurse yg kecoh2 ni nurse yg xkawen lg..jeles la tu..saya pernah kene bising gak..konon anak dekat..tp xdela dekat sgt..jarak stahun stgh juge la..tp bising mengalahkan anak jarak dekat nauu

bykkan brsabar biasa laa nurse byk mulut berpuaka dari dokter. diorang yg trover lebih😁. sya pon kna marah g bukak buku lewat sebab x tahu pregy

Allahu. kalau saya confirm dah terkedu dekat situ . apa² harap awak kuat ye. jangan buat kerja berat ,jangan lasak . take care

Sabar ye sis. Moga sis & baby sihat sentiasa. Abaikan je nurse yang mulut macam tu

amin .. semoga kandungan nya sht .. amin ya allah.ya mujib

nurse tu mesti takde anak. dengki la tu

tak patut! rude sangat.