Hamil anak pertama

Assalammualaikum & selamat sejahtera mommy semua... Syukur alhamdulillah hampir 4 tahun menunggu.. pagi ni dapat tanda yg sy positif hamil masuk 3 mggu.. malah 2 kali sy buat test dan yg kedua pn positif serta tahu berapa minggu kehamilan... Macam mana nak kira sedangkan sy sudah 37 hari lewat.. dari 29/8/19 gagal haid dan sehingga 3/10/19 haid masih x de tu yang sy cek upt...

Hamil anak pertama
1 Balas

Alhamdulillah sis.. Tahniah.. Boleh bukak buku terus tu sis..

5y ago

saya pon guna clear blue keluar pregnant 3+ g scan 25/9 da 4week6day