Buku pink..

Salam sy nak tanya,sy penah mengalami keguguran pada kehamilan yg lepas.. Skrg ni ay sedang hamil 2 bulan..agak² ibu² semua bila sy boleh buat buku pink?ke boleh buat awal sikit kerana pernah ad sejarah keguguran? #seriusnanya #bantusharing #1stimemom #advicepls

9 Balas

Waalaikumussalam, dah boleh buat buku pink dah tu. Trs dtg kk bgtau nk buat buku pink sbb ada sejarah keguguran

4y ago

You're welcome 🤗

buat je buku pink awl sis .. nanti kne mrh sbb lmbt buat buku lg , lgi2 pnh kguguran ..

4y ago

walau 5w da boleh ke sis

kalau ada sejarah keguguran buad buku pink awal lagi baik.

8 week bole bt buku pink dh. Yg pntg jgn lbh 12 week.

Sllu klu prnh ggur buku pink buat awal sy biat masa 6w

4y ago

Hrtu sy buat time pkp kn sy g klinik sy ckp nk buat upt je😂 pastu nurse tmpt sy ckp skrg ape2 kne buat buku dlu , dpt la appoi tmnt esok ye tu

kalau ada sejarah keguguran boleh buat buku pink awal

Boleh jer & lbh bgs awal2🙋🏻‍♀️

boleh sis.. lagi bagus buat awal

sblum 12w