Pregnant with iud

Assalammualaikum. Pinjam mata kawan-kawan semua sekejap. Nampak 2 line ke 1 line? Mata saya nampak macam 2 line. Risau sebab saya pakai iud. Anak baru 2y1m. Kalau betul positive ni high risk ke if pregnant with iud? I should consult with doc or test another upt? Anyway saya dah delay period 3 minggu. Plan nak test upt balik 2 hari lagi. Tapi rasa nak share jugak kat sini sebab risau. 🥲

Pregnant with iud
26 Balas

nti check balik lg seminggu. tp saya pun pernah mcmni positive