sembuhkan luka czer

assalammualaikum . nak tanya spe pernah czer ye ? mcm mana jaga dan ubat apa je di gunakan ??

6 Balas

dua kali czer saya... mkn mcm biasa cuma mcm telur ikan tongkol.. apa yg buat gatal kat tmpt czer jgn mkn... anak first saya amalkan mnm air gamat.. ya yg putih jernih.. mnm rase cam garam... bnyk botol gak... yg anak last.. maintanjn sup sayur.. ikan.. ayam kg.. puan kalau abes. mandi lap bg kering betul betul tmpat czer tu...

1y ago

adek cuba tgk kat shoppe akak pun dah lupa huhu..