Luka czer terbukak dan berdarah

Sape Kat sini Luka czer pernah terbukak dan berdarah ? Cm mn ye nk sembuhkan . Tiap kali pergi klinik doktor ckp okey cuma perlu hari hari dressing

1 Balas

besar ke? klu setakat hujung2 tu just bersihkan smpai kering then pkai ubat cuci luka dan balut jgn bg bergesel dgn seluar/kain

7mo ago

tu biasa je. sy kiri kanan luka melecet smpai nmpk benang. mungkin sbb lasak sgt. beli ubt cuci luka dkt farmasi, kain balut supaya luka tak bergesel dgn seluar/kain. seminggu lebih cmtu elok dh