nafas semput awal kandungan

assalammualaikum. nak tanya pengalaman mommies sini.. saya pregnant dah 2 bulan lebih, normal ke saya selalu mcm semput nafas, maksud saya saya x bernafass mcm biasa.

2 Balas

sy smpai nak bersalin rasa semput. sbb ada asthma 😂 tp kadang sbb baby membesar dia akan rasa penuh sekitar kawasan perut tu. tu yg susah sikit nak bernafas.. bnyk minum air masak ya.. kalau teruk check dgn doc tau 😊 moga dipermudahkan ❤

Kalau past experience same normal sis. Tp kalau ade asthma normally lain skit. Nurse akan check slalu pernafasan and slalu akan pantau asthma kite. Mcm sy ade asthma. Everytime jumpe nurse, kene tiup tube yg ade sukatan.