Nafas pendek

Hi mommies. Sy first time pregnant and nak tnya normal ke kan kalau kita tgh marah nafas jadi pendek mcm semput and jantung laju sangat. Normal ke ?

2 Balas

Awk pernah kena lelah x? Kalau sy, mmg ade lelah, simptom cmtu biasa sy kena boleh jd nfs pendek jntung berdebar2, terasa kahak hmpir tutup saluran kt leher jd nk bernafas pun kdg2 terasa sempit..kne pergi nebulized baru la ok bernafas mcm biasa..atau awak ada alahan mungkin jgk jd mcm tu..try tny doktr kt klinik bgtau simptom tu nti dia diagnose awk skt apa..

5y ago

Sy ada la jugak semput tp tk teruk boleh kawal lagi hri tu hampir nak gugur jantung sy marah n nafas jd laju

Xtaula..better jumpe doc..