Scan Pregnant

Assalammualaikum nak tanya. Harini ikutkan kandungan saya dah 5w3d. Boleh ke nak cek klinik? Agak2 boleh ke? Atau nak tgu lg seminggu dua ye. Sebab saya ni penah gugur bulan 8. Kalau lengah2, takut xde pantauan doc pula. Tp kalau awal sgt, takut xnampak pulak. Nnt KK xkasi buka buku pink. Mohon pencerahan

2 Balas

Bole jer nk cek awal.. Tpi stgh org scan mse nie xnmpk kantung lgi.... Ad stgh org da bole nmpk kantung.... Kalu nk bt buku masih awal lgi..... 8weeks kire ok da nk bt buku..