Buku Pink ikut LMP ?

Nak tanya, kalo ikutkan LMP , saya dah 10w tapi masa scan baru 8w and ada heartbeat sudah so doctor kata boleh buka buku pink di KK. So I nak tanya kalo pergi KK diorang akan ikut yang 10w atau 8w ya? Sebab saya belum pergi lagi. Takut nanti lambat pulak 😂

1 Balas

pgi klinik cpt sbb kena ambil appointment jugak. kena buka buku sebelum 12w. mana2 pun Sama, Selalu Dr Akan scan semula jugak utk confirmkan edd. tp edd Tu pun x semestinya betul. boleh JD awal , boleh JD lambat juga u bersalin Dari due date. yg penting baby berkembang

1y ago

saya sedih kk saya takde buat kan scan. jadi dr refer report scan yg sebelum ni sahaja. kk saya kk kecik kat hulu kg 😂 takde fasiliti yg best.