Kenapa payudara sakit?

Assalammualaikum.. nak tanya, bulat merah tu adalah payudara kita kan? Tp dibulatan hitam tu, atas payudara terasa sakit bila tekan. Normal ke? Sebab anak pertama takde rasa sakit mcmni. Terasa mcm bengkak susu tp tkde bengkak.. kadang tak tekan pun terasa nyeri 🥲

Kenapa payudara sakit?
2 Balas

bahagian ketiak memang ada kaitan dengan payudara... Semasa hamil, saya ada lump di ketiak, risau takut tanda awal kanser. Ke klinik , doktor buat pemeriksaan ketiak dan payudara juga.

2y ago

😨😨