Payudara sakit

Salam semua, nak tanya siapa ada pengalaman payudara sebelah kanan bila tekan rasa sakit , nyeri, padat, bahagian bawah je, atas okay. Bila tidur mengiring, terasa sgt sakitnya, dah 4-5 hari.#pleasehelp #ingintahu boleh share tak? Serius ke benda ni? Patut ke sy pi checkup?

3 Balas

Breastfeed kan anak ke? Kalau ya, mungkin ada saluran susu tersumbat kot sebab saya baru kena haritu. 1 bahagian jee atas sikit dari nipple. Dalam seminggu juga bila anak terlanggar, tekan mesti sakit. Saya rasa2 juga kot ada apa2 benjolan tapi Alhamdulillah tak ada. Pastu dia ok sendiri. Kalau tak breastfeed, tak sure pulak. Mungkin boleh gi check 😊

9mo ago

Tapi sy tak preggy, ttc 3 tahun, baru lepas cek utp negative

sme la tpi sye belah kiri tpi lps urut ii skit smpai kluar susu bru okey..tpi sye x tau la bole ke x sbnrnye urut smpai keluar susu time pregnant ni😅sye buat je sbb skit sgt😢

9mo ago

Sis dah brapa weeks preggy?

Ya, pergi cek up dgn doktor. sebelum tu cek kediri breast tu jika ada ketulan2 yg mencurigakan.

9mo ago

Takde ketulan cuma sakit je bila sentuh