7week perut da nampak buncit belum ?

Assalammualaikum n selamat pagi mommy ii . Nak tanya ,sape dlm ni yg pregy 7week . Perut uolls da nampak buncit belum ? ?

11 Balas

saya dah nampak sikit. at 7 weeks. saya suspect twin. tapi tak berharap pun + takdak bukti lagi. kadang orang kata 2nd pregnancy pun cepat nampak. so if awak dah start nampak mungkin sbb awak pregnant with twin or ni bukan pregnancy pertama awak. ;)

5y ago

Sy nk masuk ank no2 inshaallah .. Mcm spupu sy 2bln perur da nmpk besar😅ni sy nk masuk 2bln lm nmpk buncit lgi hehe