selamat tengahari ibu ii semua

nk tyk ni biasa nye klau 7wks dh nampak ke bby bump? rsa mcm biasa je perut ni😅.biasa ye bby bump nmpak dlm berapa wks ye?#ingintahu

4 Balas

Tunggu 9week keatas tapi ikut jgk kdg lmbt bru nmpk mcm sye pregnant kedua ni mcm besar sikit bila 9weeks mcm perut tu buncit mkn nasi bnyk 🤣

1y ago

Sabar ya nanti akn nmpk tau . Skrg sye dah 13weeks nmpk dh bulat hehehe

ikut badan mumy ada orang 15w kebawah dah Nmpak baby bump ada Plk 20w keatas Blum Nmpak lagi..hehe

2y ago

owh..😅

sy 8weeks dh nmpk mcm buncit perut bwh. nk tarik nafas kempiskn pn dh xbole. 🤭

kawan saya da nk meletup still tk nmpk sgt pun hahahahha

2y ago

yup sbb dia badan kecik so mmg tk nmpk sgt