perut buncit

Baru 4weeks tapi perut da buncit, nk tanye ibu² sekalian, itu buncit sbb baby bumb atau gemok? ?, berat sy 50kg perut maintain buncit even tak makan

12 Balas

Hahaha buncit lemak tu sis…saya 7 minggu nie…lemak je nmpk..🤣..xsabar nk tunggu baby besar dlm perut nie….dari mula kawin berangan nk tgk perut ni membesar…🤣

Sama la saya..tapi kalau saya baring x nampk perut..tapi berdiri nmpk sikit buncit..sis dh ambik folid asid ke..saya baru ambik rini beli kat farmasi

Awal2 ngndung sy buncit juga mcm kembung perut tgh period tu. Nanti masuk 6 minggu smpai la 10 minggu kempis je. Masuk 12 minggu buncit balik.

Baby bump paling awal bole nmpak 3 bulan sis. Klau 4w bru besar biji beras je baby nya hihi. Bole tgok size baby, berat baby kat apps ni.

Sy pun sama. Confius jugak sbb sy pregnant mcm lidah kelat jd minum air manis je. Rasa mcm perut buncit sbb asyik makan manis 😅😂

4y ago

Sama la saya..tekak rasa pahit dan nak pitam je..saya ambik jugak mnuman manis baru ok

sama laa mcm sy..dah 7 weeks m pregnant 7 bulan.. sbb first ank pertama czer

buncitt . sama mcm saya mula² aritu wahaha

Buncit tu, boleh google gambar saiz bby 4w

Buncit tu..4week kecik bsr bijirin je

lemak je tu