Hai. Sya da 14minggu preg. Tapi perut saya tak nampak buncit..mcm mne tu ye?

Adakah ketinggian badan?

6 Balas

sy pun tk nmpk. normal je. scan tgk baby smlm elok je, berat baby pun 100 gram dah walaupun baru 14 weeks. so perut maknye leper mcm tak prgnnt tk risau, sbb baby besar je. hehhehe tggu nanti 6 bln baru nmpk kot

1y ago

insyaAllah☺️ terima kasih infonye

hahhahha. sama dgn sya, saya 13 weeks 2 days. perut buncit sebb lemak.ada lah. hahahahhh

saya yg berat 83 pon perot xnmpk Sgt awk.. pdhal dh nk masuk 18weeks..

1y ago

😅😅kan..

It's normal ya. Bdn masing2 berbeza.

saya pun sama.. perut buncit adalah 😆

baik..kadang risau pula