10x Gerakan Bayi.

Assalammualaikum mommies, normal ke kalau wktu siang dia byk senyap dan kurang gerak. Kdg2 sampai kena kejutkan bngun utk ckupkan 10x gerak.

22 Balas

Bila dah hujung2 bulan baby dah ada rutin dia tersendiri, akan ada masa dia terlebih aktif, aktif biasa2, tidor hehehe.. So, kita akan tahu pg ke, ptg ke, atau malam yg baby selalu aktif. Tp sis boleh gerak dia klu sis rasa tak da gerak langsung.

5y ago

Tulah makin hujung ni dia kurnag aktif siang dri malam. Asyik tidur je. Haha