Gerakan baby

Siapa macam saya 28weeks and baby waktu siang kalau tak pegang tak tekan sikit perut baby gerak halus je? Kalau malam bukan main lagi dia menendang .. ni normal ke ? Cukup 10x gerakan tapi macam tak puas sebab kita kena main dengan dia tekan perut sikit baru dia gerak kuat sikit

1 Balas

Normal ☺️pagi usually kita bekerja, jd bby ikut penat sama. So usually every 1hr, allocate 10-15 minutes utk tepuk2 perut kejut bby bangun.