Buka buku pink

Assalammualaikum hi mommies di luar sana. Minggu lepas saya baru lepas scan yang pertama alhamdulillah mengikut scan tersebut saya baru 4minggu+ jadi saya nak tanya berapa minggu yang saya perlu pergi ke kk untuk buka buku pink?? Terima buat sesiapa yang comment pertanyaan saya ni 🙏

6 Balas

Nak lagi mudah call kk terdekat dgn sis. sebab lain tempat lain cara dia. mcm saya,scan 7w,saya call kd terdekat,dia bagi tarikh appoitment. masa buat buku pink tu kandungan dan 11w

saya dulu 8 week baru bukak buku.. tapi ade kawan awal 6 week kot dah bukak.. ni pun saya nak buku baru lagi sbb tgah pregnant 2nd baby

walaikumusalam, saya buka 9weeks. sis kena bt appoinment dlu dgn KK. nanti nurse akan bg tarikh bdasarkan mggu sis pregnant.

2y ago

ada sis. kita akan scan jugak cuma maybe lmbt sikit. mcm saya lepas bukak bku pink, nurse bg date lain pulak utk next app scan

tengok kandungan.. kalau beresiko buka awal, kalau normal 7-12week mcmtu

tahniah sis...doakan saya hamil juga yer

buat apointment dgn klinik berdekatan