Tanda bersalin

assalammualaikum mamy² Boleh share pngelaman tak ada kah mamy² sini yang bersalin tanpa keluar tanda macam keluar linder darah mahu pecah tuban pun cuma baby mengeras dan rasa sakit² bahagian bawa tahu² cm dah buka dari semalam saya rasa sakit dan baby kerap mengeras tapi boleh tahan cuma kadang rasa sakit betul saya sudah 39week6day esok due ? risau mahu pergi hospital skrng time² pkp nie takut kenak tahan lama risau anak pertama mencari anak pertama overdue tak ada rasa sakit mcm nie anak pertama bersalin czer harap mamy² boleh tolong jawab terima kasih mamy ?

1 Balas

Sy anak first..xkluar drh tmbah lendir..sy kluar lendir putih pekat ..byk sngt..

4y ago

Sy xpgi sist..tpi kalau baby grak prlahan sngt..atw kluar lendir tmbah darah..or pcah ktuban mamg trus p hsptal