39MINGGU 6HARI

Assalammualaikum semua . nak tanya ni , ada tak yang pernah alami macam yang saya alami ni . kalau ikutkan esok due saya , tapi tula tanda-tanda tu tak ada lagi 🥺 cuma sekarang ni , saya rasa perut kerap mengeras jer . dan sikit-sikit nak buang air kecil , tapi tak sakit pun 🥲 kadang-kadang punggung saya rasa sakit juga , tapi tak sakit sangat 😅 perlu kah saya pergi hospital ? tanda-tanda memang tak ada lagi ni . konfiuss saya 😅 #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

ya sama dengan saya. esok duedate sepatutnya. tapi tadi dah check hospital tapi doc pon suruh balik sbb selagi air ketuban x pecah, boleh je tunggu smpai baby nak keluar. cuma hospital akan kasi date utk serah diri. banyakkan doa utk baby dan mommy dipermudahkan bersalin

9mo ago

ohh yeke 🥲 nampaknya lambat lg nak bersalin ni , dah pujuk2 baby pun dia xnak keluar lagi 🥲 semoga urusan bersalin kita dipermudahkan 🤲🏼 Aamiin

boleh panggil doc check seluk awak ;)

9mo ago

ya betul. hehe semoga dipermudahkan urusan bersalin mommy