Positif Hamil Ke?

Assalammualaikum. Kalau tengok pada upt ni, saya kira hamil ke? Ni saya cek hrni, sehari sebelum tarikh period. Saya cek sebab saya rasa mencucuk2 kat ari2 tp kdg2 jela. And saya jd kuat makan. Kul 12 tghri td saya baru makan nasi, skg saya rasa lapar lagi ? normal ke tu? Dan saya ada sejarah gugur bulan 8 hrtu. Boleh tak saya nak buat buku pink awal. Takut la kalau2 gugur sekali lagi.

Positif Hamil Ke?
21 Balas

Try cek lg sis . Sy bru ni lewat period dua hari cek upt terus naik double line