Hamil Semula

Assalammualaikum. Alhamdulillah. Hrtu saya cek samar2. Ni dah 3 hari lewat period, petang tadi saya cek terus naik double line. Alhamdulillah... Alhamdulillah.... Saya perlukan doa kalian, Semoga kandungan saya bertahan dan kuat di dalam rahim. Saya tak sanggup alami kehilangan kali kedua selepas keguguran bulan 8 hrtu. InsyaAllah... Kalau nak buku pink, agak2 klinik layan tak ek? Yela sebab ada sejarah gugur kan. Boleh gak dorang pantau awal hehe.

Hamil Semula
17 Balas

sama mcm sy dulu..gugur bulan 2,bulan 4 sy preggy balik..rasa mcm xpercaya pon ada masa tu..sbb baru lps gugur..risau jgn ckp la..sy g buat buku pink masa 6w haritu..ok je nurse layan..cuma kena bebel la sikit masa tu sbb dia ckp bru lps gugur,lpstu xsmpai dua bulan dh preggy balik..tp buat pekak je..hee skrg alhamdulillah dh masuk 28w..sy doakan kandungan sis dpt bertahan smpai ke akhirnya..aaminn

Sy pn pnah gugur,ngam2 sbulan lpas gugur pregnant semula,doc x bising pn.Sy g check up kt private klinik je dlu,da 10wk btu pergi buka buku pink kt kk.skrg tgu masa na bsalin je.

5y ago

Sy sama mcm sis..lepas gugur sebulan lekat balik..skrg sy xtau nak kire week mcm mna..

Congrats dear..ok jer Tapi pergi awallaq buka buku...sbb I pun Ada sejarah sama.. 8 bulan juga...no problem Dia org akan care Lebih sikit

Alhamdulillah..tahniah..klu ada sejarah gugur elok lh bt buku pink awal2..sng nk pantau..jaga diri dan baby baik2..

Alhamdullilah.. Tahniah sis.. Better pegi lagi awl sbb ada sejarah kguguran.. Kk akn extra concern..

Sllu nya kalau ada kes gugur. Kena suru awal bwt buku supaya boleh dorg pantau

Alhamdulillah..rezeki sis lekat cpt..sy dekat 8bln jgk bru lekat blik..

Congrts...p hsptl jumpa doc..bgtau history prnh miscarriage...

Syukur Alhamdulillah tahniah sis.. Cepat Rezeki dpt😊

doa pade yg essa. moga kekal janin hingga lahir