kandungan 5week

Assalammualaikum ibu2. Ada yak kat sini penah ada pengalaman scan usia kandungan 5week . tdi sy pgi scan tpi doc tak nmpak apa2 . adakah sbb masaih kecil. Sy rasa down sngt ni . sbb sblom ni sy mengadung tanpe janin selame 4 bulan .

71 Balas

Saya pn risai kandungan saya xjadi..sebb awal tahun hari tu scan 5mnggu nampak kantung n titik. Mnggu ke 8 saya bleeding sikit..tapi masa scan size kantung n janin sama mcm 5mnggu.xde pembesaran.doc ckp kandungan xjadi..ngam2 esok nya bleeding.sakit.sekali kantung dh keluar.hmm xde rezeki..risau yg kali ni jadi benda yg sama. 6 mnggu dh ni..kantung lgsg xnmpak