kandungan 5week

Assalammualaikum ibu2. Ada yak kat sini penah ada pengalaman scan usia kandungan 5week . tdi sy pgi scan tpi doc tak nmpak apa2 . adakah sbb masaih kecil. Sy rasa down sngt ni . sbb sblom ni sy mengadung tanpe janin selame 4 bulan .

71 Balas

Saya pun baru je balik ptg td appointment.. Scan masih xnampak.. Kndungan anggaran 6mggu.. Masih xnampak janin.. Tpi saiz kantung dh mbesar dari 2mggu lpas.. Doktor cakap mungkin kandungan xjadi.. Tapi sy positive kan diri.. Jgn stress, jgn angkat berat, jgn penat..

5y ago

Aminn.isnyallah