kandungan 5week

Assalammualaikum ibu2. Ada yak kat sini penah ada pengalaman scan usia kandungan 5week . tdi sy pgi scan tpi doc tak nmpak apa2 . adakah sbb masaih kecil. Sy rasa down sngt ni . sbb sblom ni sy mengadung tanpe janin selame 4 bulan .

71 Balas

sy pun prob jugak ni..doc scan ikot bawah..seab baru 8minggu...tapi jantung xde doc kata..sy lak masa buang air kecil darah kuar...doc o&g spital kerajaa kata suspk bby gugur..apa pandangan semua?

5y ago

No prob