kandungan 5week

Assalammualaikum ibu2. Ada yak kat sini penah ada pengalaman scan usia kandungan 5week . tdi sy pgi scan tpi doc tak nmpak apa2 . adakah sbb masaih kecil. Sy rasa down sngt ni . sbb sblom ni sy mengadung tanpe janin selame 4 bulan .

71 Balas

Normal. Sbb awal lg. Sy pun pnh jugak kalau ikut lmp baru 4 mgu mcm tu. Tp doc klinik scan tak nampak pape. Refer hospital sbb tkt preggy luar rahim. Last kena buat ujian drh lepastu kena repeat buat ujian drh lg lepas 48jam. Nk tgk meningkat byk ke tak bacaan nye.