kandungan 5week

Assalammualaikum ibu2. Ada yak kat sini penah ada pengalaman scan usia kandungan 5week . tdi sy pgi scan tpi doc tak nmpak apa2 . adakah sbb masaih kecil. Sy rasa down sngt ni . sbb sblom ni sy mengadung tanpe janin selame 4 bulan .

71 Balas

Saya faham perasaan puan. Saya juga pernah blighted ovum 2 tahun lepas, 4 bulan + dan buat D&C utk cuci. Sekarang saya pregnant 21w dan masa awalnya mcm tu juga. Check up masa 6 weeks nampak kantung shj. Masa tu rasa down sgt takut BO lagi skali. Lepas tiga minggu pergi scan balik baru nampak heart❤. Alhamdulillah.. keep on positif & berdoa, moga baik2 shj.