Minta pandangan

Assalammualaikum.. Hai saya nak minta kata2 semangat atau pendapat ibu2 semua.. Baby saya bru 5bulan tapi sy dah cek upt positive pulak saya cek sbb period delay.. Saya mmg ambil pil perancang x pernah missed and mmg dah bukak buku perancang kat kk tapi tula kuasa Allah takde yang mustahil.. Saya bersyukur dgn rezeki dlm masa yg sama risau pn ade sbb x plan pon..

1 Balas

Redha jelah sis. Sebab tu kena double triple protection based on study. Kalau setakat makan pil, tu bukan proper planning. Sedangkan yg guna iucd pun pregnant 😄