Barang Baby

Assalammualaikum hai Mommies.. Siapa kat sini due bln 9 dah siap semua barang2 baby dan barang2 berpantang... Saya baru 80% siap.. Jom kongsi cerita,. 😍

14 Balas

Due bln 9, tp scan last hr tu usia baby awl slm 2 mggu mcm tu.. Kemungkinan hujung bln 8 atau awal2 bulan 9 akan bersalin.. Smua brg baby dah settle dr bln 6 lg.. Tp brg pantang xdpt lg sb financially unstable sgt. Syukurla sah awal2 prep brg baby kalau lmbt2 hr tu mmg agak ssh la.. Tp xapa la, smga ada rezeki dpt settlekan dlm bulan 8 ni. Sikit2 xapalah asal ada je dlu..