Barang untuk ibu

Salam. boleh tanya sikit. Apa barang2 untuk ibu bawa ke hosp ya? Untuk baby dah siap. Untuk ibu apa ya?

1 Balas

Bawa keperluan ala kadar sj sis.. Jgn bawa banyak2 sbb lepas bersalin dan anak dah kencing dan berak, doc akan cek. Klu baby ok, sis boleh pulang lepas tu. Dlm wad ada baju khas jadi bawa baju utk pakai masa keluar wad shj.. Stokin ngan sweater jangan lupa bawa. Utk baby pula bawa brg skit2 sbb hosp skrg, klu boleh dorg xnk bagi kita tinggal lama2 dkt wad sbb covid. Dlu saya bsalin jam 4 ptg, besok tngari dah discharge