MommyyyGDM

Assalammualaikum dan salam sejahtera..siapa sni ibu gdm yah mcm mna kmu jaga mkn?? Mkn nasi sehari berapa kli..😊#ingintahu #bantusharing

11 Balas

sye mkn nasi mcm biasa. xde mslh pon. sugar level semua normal je. jgn mkn buah byk. mkn 1slice je utk lunch and dinner. xnak mkn pon xde mslh. air manis limit kan. 1hari 1cawan or 2 cawan je. lebih kn air masak. manisan pon limit kan. yg paling penting jgn mnum susu mengandung. mnum susu kotak biasa je. xpon susu tepung biasa.

2y ago

eyaa sis saya mnum susu kotak no sugar.. tp tuh pn jarang lhaa 😂