scan

Assalammualaikum, d sini sapa ada pengalaman scan bby nmpk boy tp msa besalin kluar girl. N brp jarak yg bleh d ambil utk scan lagi..? Ada mslah ka kalau scan balik2. Tq yg shre pnglmn.

2 Balas

wslm... ada..adik ipa sy..scan bby girl lahir bby boy ...em..ttg scan lg skali tu..try bg gap sebulan..kalau x try tnye klnik sis scan tu tnye doc tu blh ke scan dlm ms.trdekat..jika blh..xde yg memudaratkan..sis try la pegi..

Ada pengalaman saya sendiri anak pertama scan 3x npk pistol, sekali keluar baby girl.