insulin

Assalam..maaf nk tanya..sape dlm ni yg gdm cucuk insulin.. Sakit mcm kena cucuk kancing gigi tu ke.. Blh share?

5 Balas

Sy bru 1 mggu start insulin 4x 1 hari..jenuh jugak ler..tp alhamdulillah xder ler skit sgt sbb jarumnya kecik jer mcm kne gigit smut jer kdng xrs skit pn..kne ubh tmpt cucuk tiap2 waktu..jgn tmpt yg sama 2yg skit sbb tmpt yg sma dicucuk.sy cucuk bhgian perut n bhgian yg ada lemak.insyallah sis xkn rs skit.🤗

4y ago

Tq sis atas perkongsian.