GDM DAN DARAH TINGGI

Assalam...ibu ibu saya dah 35week5d bolehka turun tanda awal?, sebab saya kena admit 23/2 ni INDUCE, bila dengar induce ni rasa takut pun ada. Doakan saya dipermudahkan segalanya.

15 Balas

Drh yg kluar tu doc kata mcm ada luka sikit tp dkt rahim. Awl thn sy ada buang polip dekat ctu. Mungkin nk jd balik kot.. Jd duk fikir elok ker klau bersama ek.. Nnti smpai 36+ kita banyakkan jln itik.. Srkng nie pun dah rs x selesa kat bwh nie. Brat sangat dah kat bwh. Kpala baby pun dah kat bwh.

Boleh je. Sy msk 35w dah trun tnda lendir koko2 n lendir warna pink. Tp x g spital lg nie..tunggu sakit dlu

4y ago

Sis bykkn brjln / jln itik / brsma suami x utk mudahkan jln?

Kenapa semua kena induces bila da 35weeks bila ada gdm. Boleh jelaskan?

4y ago

InsyaAllah..aminn

Saya pn gdm dan darah tggi.. Doc suggest saya ceaser 37 mggu.. Baru 25 mggu..

4y ago

Insya Allah.. Aamiin

Saya pon same...induce..20hb serah diri...21hb induce..37week 4hari

4y ago

Semoga dipermudahkan segalanya..Aamiin

sy mula2 induce sbb darah tinggi. jalan xbukak last2 czer huhu

4y ago

Harap2 saya melahirkan normal, tapi klu dah jln xbukak2 ikut saja apa yg doktor buat. Klu itu dah jln terbaik.

Induce😣scary..sy dh rasa..smga dipermudahkn yer

4y ago

Ya mesti kuat hihi

Saya dulu czer sebab darah tinggi 7bulan

Sy 35w3d esok, kena induce esok jgk.

4y ago

Welcome☺

Semoga dipermudahkan segala urusan

4y ago

Aamiin YRA...tq