Induce sebab baby iugr

Hi mommies, nk tanya ade tak yang kena bersalin awal sebab baby iugr/ sga? Due date saya 2/2/23 tapi 11/1/23 (37w) ni kena serah diri dah. Kalau masih tak turun tanda 12hb tu kena induce. Doakan saya n baby selamat ye. #firstmom

5 Balas

samaaaa tp due sy 4/2/23.. belum dpt tarikh lg.. esok baru nk jumpa pakar kt hosp huu.. nervouss.. skrng baru 36weeks 5days .. last week doc scan berat bby baru 2.1kg.. berat bby sis brap kg tu? .. semoga dipermudahkan urusan sis ya ❤️❤️❤️

Mcmne dgn baby skrg. Sy pon baby iugr. Skrg 35w. Boleh cerita pengalaman bersalin & baby x sis. Risau 😭

Semoga dipermudahkan dan lancar proses bersalin nanti!

berapa tu berat baby?

1y ago

oh yeke saya pun repeat scan 26/1 . haritu 32minggu 2.1kg . harap semuanya okay lah . semoga puan dipermudahkan segala urusan dan selamat kedua duanya . 💖❤️

iugr tu ap

1y ago

tumbesaran baby x seiring dgn growth chart