Induce..1st time...

harini kena admit utk induce sbb air ketuban kurang..mohon rakan2 doakan semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kali ni..#firstbaby #1stimemom

Induce..1st time...
18 Balas

semoga dipermudahkan urusan. saya haritu pun induce awak sbb air ketuban kurang jugak . alhandulillah selamat semuanya. semoga selamat semuanya juga utk awak dan baby🌹

3y ago

Alhamdulillah syukur saya bersalin normal 😊

semoga urusan bersalin dipermudahkan dan ibu serta baby selamat..bersalin kat spital mana ni??cantik..rasa tenang jer..

3y ago

rm6800

sekarang induce dia bg ubat tahan sakit x. sy pon lg 5 hari nk induce. seram sgt2.

3y ago

aminn moga ok la nt.

semoga Allah permudahkan sis bersalin&baby sihat amin 🤲🤲🤲

3y ago

aamiin... Terima kasih

Cantik bilik bersalin ni. Semoga dipermudahkan segala urusan sis. Amin

3y ago

aamiin... terima kasih.

semoga segala urusan puan dipermudahkan Allah.aamiin

semoga Allah SWT permudahkan segala urusan awk aamiin

3y ago

aamiin.. sma²

In sya Allah,semoga dpermudhkn..kuat semgt!!!

semoga dipermudahkan segala urusan puan 🤲🏻

3y ago

Smoga Allah swt permudahkan sgala urusan dan slmt amin 🤲

Aaminn.. Moga dipermudahkan urusan ibu